• Utskrift
  • Print
  • Del på
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Velkommen til SA Safe

 

SA Safe ble etablert i September 2005, og har markert seg som en landsekkende leverandør innen stiger og stillaser, førstehjelpsutstyr, sikkerhetsskap og andre realterte produkter til en av markedets laveste priser.

Våre målgrupper er privat husholdning og små og store bedrifter. Vår intensjon er å kunne tilby kvalitetsprodukter til en riktig pris og være kvalitetsbevisste og serviceinnstilte. Vår nettbutikk skal være enkel i bruk, og ha et bredt utvalg med fornuftige priser, med kvalitet og service i fokus. Vi jobber hele tiden med å skaffe kvalitetsprodukter til fornuftige priser, og har mange gode samarbeidspartnere.

Vi har tilpasset mange forskjellige samarbeidsavtaler mot de aller fleste bransjer, og anbefaler dere å ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Vi hjelper gjerne til med å kartlegge behov for privat- eller bedriftskunder, reiser ut på befaring, holder informasjonsmøter og skreddersyr de beste løsninger.

Ta kontakt for mer informasjon, eller et uforpliktende tilbud! Spørsmål kan sendes på mail.


 
 
 
Nyheter
27.01.2011
Vi holder på å gjøre om våre nettsider og vår nettbutikk. Grunnet dette er ikke all informasjon, og alle produkter tilgjengelige enda. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere, og vil om kort tid ha alt tilgjengelig. Ta kontakt med oss hvis det er noe du ikke finner.
Røykvarslerkampanje!


6 stk - KUN Kr 1790,- inkl.mva

Trådløs seriekoplet røykvarsler med pausefunksjon!

Piper en, piper alle!

Ingen ledninger!

Enkel montering!
Publisert med Digipoint - MyDiSafe Publishing CMS